Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

PSA

Psychosociale Arbeidsbelasting zijn de factoren direct of indirect onderscheid met inbegrip van seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en werkdruk, in de arbeidssituatie die stress teweeg brengen. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat stress zeer persoonsafhankelijk is. 

De ene persoon gaat anders met stress om dan de andere persoon. Als werkgever is het belangrijk om alle medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren zonder dat er sprake is van PSA. 

PSA kan ook voorkomen door een combinatie van werkzaamheden met de privésituatie. Belangrijk is om als werkgever je werknemers te kennen en op tijd hierop inspelen.

Contact

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren